Kafići i restorani na Divčibarama

Enterijer restorana Divčibar

Restoran "Crni Vrh"

Jedna od najvećih novina na Divčibarama je svakako sportski kompleks i hotel "Crni vrh", koji je otvorio naš proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić. Osim smeštaja za sportiste, ali i za druge posetioce koji žele da prenoće u ovom kompleksu, hotel "Crni vrh" ima i svoj restoran i bar, koji je otvorenog tipa. Uživajte u moderno opremljenom prostoru, sjajnoj kafi i preukusnoj hrani.

Radov vajat

Možda i najautentičniji planinski kafić na Divčibarama, "Radov vajat", pružiće Vam uživanje na otvorenom, ali i ušuškanu atmosferu zatvorenog prostora. Nalazi se u centru Divčibara.

DivčiBAR

DivčiBAR je još jedno sjajno poglavlje u urbanizaciji Divčibara. Prelep ambijent i prava planinska atmosfera kojom odiše "DivčiBAR" će Vas privući da posetite ski-stazu i kada na njoj nema snega, a dok ste tu možete se provozati i žičarom i uživati u pogledu na čitave Divčibare.

Divčibarski zamak

Jedan od naših favorita svakako je i "Divčibarski zamak", kafić i restoran sa baštom okruženom borovima. Ni bašta, a ni njihova gastronomska ponuda neće Vas ostaviti ravnodušnim, tako da Vam preporučujemo da ga ne zaobiđete.

Restoran "Divčibare"

Nekadašnji hotel "Balkanija" zauzima značajno mesto u istoriji, ali i sadašnjosti Divčibara. Preporučujemo Vam uživanje u prostranoj bašti hotela uz njihov čuveni frape od maline.

Nezaobilazne pešačke staze na Divčibarama

Čini se, kad dođete na Divčibare, gde god da se okrenete uživaćete u lepoti prirode. Ako prošetate...

Pročitaj više

Kafići, barovi i restorani na Divčibarama

Jedna od najvećih novina na Divčibarama je svakako sportski kompleks i hotel, koji je otvorio naš proslavljeni...

Pročitaj više